©Elsebeth Hoeven
diensten
©Elsebeth Hoeven
elsebeeld
©Elsebeth Hoeven
workshop

Culturele projecten

portret met hoeden transparant

verhalen

Creatief, cultureel betrokken en gedreven om met mooie projecten verhalen te vertellen die mensen met elkaar delen en (ver)binden: dat zijn drie rode draden die zijn verweven met mijn loopbaan. Ik ben cultureel gevormd en daarnaast geschoold tekstschrijver en docent.

fluisteren

Als ideeënfluisteraar vind ik het heerlijk om mens, kunde en visie samen te brengen, waardoor er in gezamenlijkheid iets nieuws kan ontstaan.

hoedjes

Bij de projecten waaraan ik heb meegewerkt, pasten meerdere hoeden me. Die van de initiator, projectleider, redacteur, ontwikkelaar en de vormgever.

freelance tekstschrijver – grafische vormgeving – redactie

Kunst & workshops

klei en verf

Als beeldend kunstenaar/ docent maak ik vrij werk en werk in opdracht. Een aantal jaar geleden ben ik – naast het schilderen- ook met klei gaan werken.

relatie

Ook met mijn beeldend werk maak ik graag verhalen, hier draait het vaak om de vraag: hoe verhoud ik me tot … ? Zonder per se een antwoord te willen vinden, verken ik een onderwerp, als in beelden mijmeren. Onder het kopje elsebeeld vind je een overzicht van mijn beeldend werk.

genieten

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen op een verschillende manier creatief zijn. En bijzonder om mensen te laten ervaren hoe fijn en ontspannend het is om even ‘uit het hoofd te zijn’ en creatief met je handen aan het werk te zijn. Daarom geef ik ook graag workshops.

Contact

Freelance tekstschrijver

Grafische vormgeving

Kunstenaar